Doorgaan naar content
SproutCloud

Update samenvatting

Nieuwe website sectie, nieuwe artikelen en klaar om te pre-boarden!

Gepubliceerd op 31 juli 2023

Afgelopen week was productief en enerverend, en in deze post delen we graag de nieuwste updates aan de website met je. Hier is een overzicht van waar we mee bezig zijn geweest:

Introductie van de Magazine-sectie

Met trots presenteren we onze gloednieuwe Magazine-sectie! Het is als een blog, maar dan met een vleugje elegantie. Een plek op de website vol inspirerende plantenverhalen, tips en meer!

Ons getalenteerde teamlid, Elise, had de eer het allereerste artikel te schrijven over haar geliefde 'Spinnenplant' en hun reis tot nu toe.

Groeiende Kennisbank

Onze toewijding om waardevolle informatie over 'onze planten' te bieden heeft een vliegende start gemaakt! We hebben de Planten Kennisbank verrijkt met vier nieuwe artikelen, zowel in het Engels als in het Nederlands. Ons doel is om kennisartikelen te schrijven in een gemakkelijk leesbaar formaat en informatie op te nemen die zo nauwkeurig mogelijk is. Ons doel is om ten eerste de top 25 van meest voorkomende kamerplanten te behandelen om zo een stevige basis te leggen.

Pre-board Wachtlijst

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze updates en aankomende lancering? Dan heb je geluk! We hebben de Pre-board Wachtlijst geopend. Door je te aan te melden, bijvoorbeeld via het formulier op onze homepage, blijf je op de hoogte van onze voortgang en ben je een van de eersten die weet wat er speelt. Geniet mee van de anticipatie en word onderdeel van de community!

Verbeterd design van de Kennisbank

We streven er altijd naar om de gebruikerservaring te verbeteren, dus vorige week hebben we ons gericht op de Kennisbank-pagina. De eigenschap beoordelingen zijn nu duidelijker weergegeven. We hebben ook de layout voor mobiele schermen verbeterd, zodat je ook op mobiel alles goed kan lezen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis. De gedeelde passie voor planten inspireert ons om deze opbloeiende community te blijven koesteren en laten groeien. Blijf op de hoogte voor spannend nieuws en meer updates in de komende weken!